Vanzare si depanare audio, video, tv

Vreti sa asculatati muzica, dar nu aveti la ce?Vi s-a stricat televizorul?Vreti un LCD ca sa fiti in pas cu moda?Plecati in excursie, dar nu aveti camera?
Ati ajuns unde trebuie!!! Dekaserv e firma de care aveti nevoie!
"Deka Serv va ofera o gama larga de produse din care puteti alege exact ceea ce va trebuie. "
"Service inseamna nu numai sa repari un aparat ci si sa oferi clientului garantia ca faci o treaba buna."
www.dekaserv.ro

joi, 7 mai 2009

Barca - Manchester = finala fara stele

Finala mult dorita va avea loc. Manchester si Barca se vor intalni in finala Ligii Campionilor, dupa ce Barca s-a calificat dramatic in finala in fata lui Chelsea. Barca va suferi insa fara Abidal si Dani Alves, in timp ce Manchester nu se va putea baza pe Fletcher, toti trei fiind suspendati. In schimb ar putea reveni pentru Barca Puyol si Marquez, cei doi fundasi ce le-au lipsit in semifinala cu Chelsea, dar si Henry, absent si el.
O alta finala de vis se preconizeaza a fi Werder-Shaktior, Werder revenind de la 1-0 in deplasare si avand in acest moment 3-2 (agg 3-3). Werder a egalat printr-un lob al lui Diego si a invins din centrarea aceluiasi Diego dintr-un corner venit din pur noroc (mingea a sarit dintr-un pahar in piciorul lui Boateng si a iesit in corner). Din pacate Diego nu va juca in finala fiind suspend datorita cumului de cartonase galbene.
UPDATE: Werder este in finala!!! A castigat cu 3-2 (3-3 agg.) la Hamburg si va juca finala cu Shaktior, fara Diego si Hugo Almeida (suspendati).

Niciun comentariu:

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online