Vanzare si depanare audio, video, tv

Vreti sa asculatati muzica, dar nu aveti la ce?Vi s-a stricat televizorul?Vreti un LCD ca sa fiti in pas cu moda?Plecati in excursie, dar nu aveti camera?
Ati ajuns unde trebuie!!! Dekaserv e firma de care aveti nevoie!
"Deka Serv va ofera o gama larga de produse din care puteti alege exact ceea ce va trebuie. "
"Service inseamna nu numai sa repari un aparat ci si sa oferi clientului garantia ca faci o treaba buna."
www.dekaserv.ro

duminică, 26 octombrie 2008

Penaltiul campionatului

Minutul 89. Dinamo-Otelul.Atacantul galatenilor fuge din careu.Blay faulteaza.PENALTY. Dinamovistii comenteaza, suporterii fluiera, otelarii se bucura. Jelev bate.Lobont sare in dreapta. Jelev transforma, plasa din spatele portii este gaurita. Dinamovistii se bucura, scorul ramane 1-0.

Acelasi minut 89. Steaua-Buzau.Diogo ridica piziorul la capul lui Kapetanos.Draganescu fluiera. PENALTY. Stelistii sunt bucurosi, buzoienii sunt calare pe arbitru. Nicolita confisca mingea. Si executa.Langa bara.Portarul buzaului apara. Scorul ramane 1-1.

Doua penalty-uri, un singur campionat, nici un gol. Acesta a fost minutul decisiv al campionatului.
Daca Jelev marca si Banel il copia, Unirea devenea lidera, campionatul se relansa si diferenta dintre Steaua si Dinamo era de doar 2 puncte.Acum, Dinamo este lidera cu 6 puncte in fata Stelei si unul in fata Unirii.Campionatul se rupe in mai multe parti, iar Buzaul face al doilea punct in 12 etape.
Campionatul s-a impartit in 3: Dinamo si Urziceni, urmaritoarele cam pana la locurile 9-10 si cei care se lupta la evitarea retrogradarii.

Niciun comentariu:

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online