Vanzare si depanare audio, video, tv

Vreti sa asculatati muzica, dar nu aveti la ce?Vi s-a stricat televizorul?Vreti un LCD ca sa fiti in pas cu moda?Plecati in excursie, dar nu aveti camera?
Ati ajuns unde trebuie!!! Dekaserv e firma de care aveti nevoie!
"Deka Serv va ofera o gama larga de produse din care puteti alege exact ceea ce va trebuie. "
"Service inseamna nu numai sa repari un aparat ci si sa oferi clientului garantia ca faci o treaba buna."
www.dekaserv.ro

duminică, 26 octombrie 2008

Timisoara - Cfr live


Dupa ce Craiova a facut scor cu Gazul din Medias 5-1 si Steaua a facut un egal rusinos 1-1 cu "Steluta", la ora 21 a inceput Timisoara - Cfr.


Meciul este disputat, ambele echipe jucand cu determinare. Prima ocazie apare in minutul 16 cand Bucur iroseste o ocazie, sutand pe langa poarta din 16 metri. In minutul 26 o lovitura libera lateral dreapta este aruncata de Badoi in careu si intr-o invalmaseala Cisovski impinge mingea in poarta din 7 metrii. 1-0. Cfr-istii incearca sa isi revina, Trica trage langa bara din 14 metrii insa Pantilimon retine. In mutul 31 un corner este finalizat cu gol de catre Cisovski care realizeaza dubla.2-0.Clujenii sunt obligati sa forteze tot pentru a egala si a ajunge in topul clasamentului.
Meciul se echilibreaza.Timisoara se calmeaza.Cfr-ul avanseaza usor. Minutul 45, Dydy un-doi cu Culio.Didy ramane singur cu Pantilimon si inscrie frumos pe langa portar.2-1.
Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize. 2-1 la pauza.



Repriza a doua incepe in acelasi mod.Ambele echipe joaca determinate.Cfr-ul preseaza echipa timisoreana in careul rpopriu si Trica trimite cu capul pe langa poarta in minutul 48.
Minutul 51 Galiassi greseste si Bucur trage la poarta, dar Stancioiu respinge.Nici Badoi nu are mai multa sansa si oaspetii scapa cu bine.
In minutul 54 spiritele izbucnesc.Clujenii dau mingea in aut pentru a permite medicilor sa intervina asupra unui timisorean.Gazdele insa nu dau mingea inapoi si Alexa trage la palma peste poarta.Dani izbucneste si il impinge pe Alexa.Cfr-istii se strang in jurul acestuia, dar Tudor intervine prompt si calmeaza spiritele.Alexa si Dani sunt avertizati. Jocul se reia in protestele suporterilor si meciul este din ce in ce mai interesant.Dubarbier se incalzeste in spatele bancilor. Didy incearca sa il umileasca pe Brezinski, care nu se lasa intimidat si recupereaza, dar Tony intra la intimidare la Alexa si vede si el cartonasul galben. Al treilea galben in 5 minute. Muresan intra prin alunecare de la spate si il faulteaza pe Alexa. Clujenii par foarte tensionati si incapabili de a reveni.
In minutul 65 timisorenii bat un aut, mingea ajunge la Borbely, care centreaza pentru sutul fara preluare a lui Bucur, reinut insa de Stancioiu.Pe contraatac Cfr obtine o lovitura libera batuta de Muresan pana la Trica, dar sutul sau trece paralel cu poarta.
Schimbare pentru Timisoara.Magera intra in locul lui Borbely in minutul 67. Didy executa o lovitura libera, un corner mai scurt, pana la Tony, care il nimereste pe Alexa. Dubla schimbare si pentru Cfr.Panin si E.Kone intra in locul Perreira si Dani.
In minutul 75 Magera recupereaza, trimite o pasa filtranta catre Bucur, care patrunde si este faultat la marginea careului de Alcantara si clujeanul este avertizat.Badoi bate lovitura libera in zid si faza este irosita.
Magera este si el avertizat dupa ce a sutat dupa fluierul arbitrului in minutul 79.
Timisoara pare tintuita in propriul careu si Tony trimite un sut-centrare greu scos de Pantilimon in corner.Clujenii risca totul pe cartea atacului si lasa spatii mari in defensiva.
Dubarbier intra si el in minutul 85 in locul lui Trica, precum si Rusici cu un minut mai tarziu in locul lui Parks.
Minutul 89.Mihazes este avertizat pentru trageri de timp.Nimic nu pare a se mai putea intampla.Clujenii incearca, dar nu conving, iar timisorenii trag de timp cat pot de mult.
4 minute de prelungire se arata de la margine.Culio comenteaza la tragerile de timp ale timisorenilor si este avertizat. Goga intra si el in ultimul minut in locul lui Bucur, dar nu mai apuca sa atinga mingea, deoarece Tudor fluiera sfarsitul partidei.
Timisoara castiga un meci in care s-a aparat extraordinar si a fructificat perfect putinele ocazii avute.

Niciun comentariu:

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online